LAVA: Cup Jos De Ryck – 2 juni 2019

LAVA: Cup Jos De Ryck – 2 Juni 2019

Na de gewonnen Lava finale kregen we onverwacht nog een uitnodiging om een tornooi te spelen tegen de winnaars van de Lava finales uit de andere regio’s. En dit een paar dagen later tegen Bornem en Dessel.

Zonder verwachtingen gingen we naar Wommelgem, alles kon, niets moest, het seizoen van onze jongens was sowieso al meer dan geslaagd. Bornem en Dessel speelden de eerste wedstrijd en toen konden we al zien dat dit niet zomaar de eerste de beste ploegjes waren. Ze hielden elkaar in evenwicht 5 – 5.

Starten deden we tegen Bornem, na telkens op achterstand te komen lieten onze jongens toch hun kopje nooit hangen, uiteindelijk konden we afsluiten met een 2 – 2 gelijkspel.

Met deze uitslag kwam de overwinning van het tornooi toch weer in zicht, winnen tegen Dessel zou ons de eerste plaats bezorgen. Een terechte 3 – 1 achterstand na de eerste speelhelft, het warme weer, zou dit de match teveel worden? NEEN!!! Onder alweer luid gesupporter sloeg de SK Rita Berlaar motor aan, en hoe! Met een 4-8 overwinning na het laatste fluitsignaal pakten we alweer de overwinning van de wedstrijd en het tornooi. Wat een topteam, … spelertjes, trainers, ouders, supporters!!!

Foto’s volgen nog.