Kledij

BESTELLINGEN KLEDIJ

Het nieuwe voetbalseizoen komt eraan en dat wil zeggen: nieuwe kledij!

SK Berlaar maakt de betaling van het lidgeld en de bestelling van de kledij nog eenvoudiger: u heeft de mogelijkheid om online via de website het lidgeld te betalen en uw kledij te bestellen.

Weet u niet exact welke maat uw kind heeft, geen probleem. Op de pannenkoekendagen en de familiedag kunt u de nieuwe kledij passen, kom zeker even langs!

PASDAGEN KLEDIJ 2019

 • Pannenkoekendag woensdag 24 april
  U10 t.e.m. U17
 • BBQ jeugd dinsdag 30 april
 • Pannenkoekendag woensdag 8 mei
  U6 t.e.m. U9
 • Familiedag 7 september
VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind klaar is voor het nieuwe seizoen?

SK Rita Berlaar heeft de administratie nog vereenvoudigd. U krijgt een e-mail met alle details voor de betaling van het lidgeld en de bestelling van de kledij. Volg de stappen zorgvuldig en uw kind is slechts een aantal muisklikken verwijderd van een nieuw, plezant en sportief seizoen. Betaal uw lidgeld en kledij online, wij doen de rest.

Wanneer zal mijn kind zijn nieuwe kledij ontvangen?

Ofwel kiest u om de kledij te komen afhalen op de pannenkoekendag of op de familiedag, dit kan kosteloos. Ofwel kiest u ervoor om de kledij thuis te laten leveren, dit kan mits een extra bijdrage van 10€ per pakket. Voor bestelling geplaatst na 1/7/’19, zijn afhaling niet meer mogelijk en moet de verzendingskost van €10 betaald worden.

Kan ik de kledij passen voordat ik deze bestel?

Inderdaad, dit is mogelijk. Er worden pasdagen georganiseerd op de pannenkoekendagen op 24/4  en 8/5, de BBQ op 30/4 en op de familiedag op 7/9. Hier krijgt u de mogelijkheid om de kledij te passen zodat u zeker bent van de maat. We zullen een nieuwe kledinglijn hanteren in het nieuwe seizoen dus afwijkingen van maten zijn mogelijk.

Moet ik een kledij formulier invullen en overmaken om de bestelling te finaliseren?

Neen, u moet gewoon inloggen via de mail die u ontvangt. Uw pakket zal klaarstaan. U kunt online de maten ingeven en de bestelling bevestigen. Na betaling van het lidgeld zal uw bestelling automatisch worden verwerkt.

Wanneer zal ik de mailuitnodiging ontvangen?

Iedere ouder zal in de loop van april/mei een mailuitnodiging voor het lidgeld en de kledij ontvangen. Indien u eind mei nog niets heeft ontvangen, controleer dan uw ongewenste/spam email. Indien u twijfelt kunt u steeds contact opnemen met het jeugdbestuur op volgend email adres: jeugd@ritaberlaar.be.

Kan ik een afbetalingsplan krijgen voor het lidgeld?

Dit kan, maar moet individueel bekeken worden. Gelieve contact op te nemen met het jeugdbestuur om de details te bespreken.

Ik ben mijn lidgeld en kledij vergeten te betalen. Wat nu?

Indien uw lidgeld niet betaald is en ook de kledij niet besteld is voor 1/7/2019, kunnen wij niet garanderen dat uw kind de kledij ontvangt op de familiedag in september. Is het lidgeld niet betaald voor de start van het seizoen, dan kunnen wij uw kind niet op de officiële documenten opnemen en is het niet mogelijk om deel te nemen aan wedstrijden.

Mijn kind wilt na een proefperiode aansluiten bij SK Rita Berlaar. Wat nu?

Tof dat uw kind voor SK Berlaar kiest. Neem contact op met de jeugdverantwoordelijke van het jeugdbestuur. Hij zal u de nodige documenten bezorgen om de aansluiting te finaliseren. U zal ook de mogelijkheid krijgen om nog kledij te bestellen en uw lidgeld te betalen. De kledij wordt rechtstreeks bij uw thuis geleverd. Hiervoor wordt wel een supplement van 10€ aangerekend.

Ik ben absoluut in de onmogelijkheid om online mijn lidgeld te betalen wegens geen computer of geen internet. Wat nu?

Neem contact op met het jeugdbestuur, wij zorgen ervoor dat uw lidgeld betaald geraakt. U kunt cash betalen en wij zullen in uw naam de bestelling invoeren in de website. Dit dient wel in overleg te gebeuren, daarom moet u contact opnemen.

Op welke rekening moet ik het storten en hoeveel kost dat?

De betaling wordt volledig online afgehandeld. De tarieven en rekeningen vindt u op volgende link: https://www.ritaberlaar.be/lidgelden/

Wat kan ik bestellen?

Elk lid kan kiezen uit één van de drie gratis kledijpakketten. Nieuwe leden kiezen best voor basispakket 1, bestaande leden kiezen best voor pakket 2 of 3. Nieuwe leden ontvangen ook nog een sporttas.

Naast het gratis pakket dat je krijgt bij betaling van het lidgeld, kan er ook kledij apart bijbesteld worden aan clubprijzen. We bieden eveneens 2 voordeelpakketten (één voor keepers en één voor spelers) aan verminderde prijs aan.

Kan ik andere kleuren bestellen?

Neen, dit is niet mogelijk. We wensen allemaal in dezelfde clubkledij te spelen. Dit om onze club herkenbaar te houden.

Kan ik mijn kind zijn naam op de kledij laten zetten?

Neen, dit is niet meer mogelijk om logistieke redenen. U kunt uiteraard steeds zelf de naam op de kledij zetten. Wij raden dit ten zeerste aan.

Ik heb meerdere kinderen bij SK Rita Berlaar. Moet ik de procedure per kind herhalen of kan ik de bestelling ineens plaatsen?

De bestelling kan in één keer geplaatst worden voor al uw kinderen die aangesloten zijn bij SK Rita Berlaar.

Bij wie moet ik de kledij afhalen en wanneer wordt het geleverd?

Indien uw lidgeld en kledij besteld is voor 1/7, dan kan uw de kledij afhalen op de Familiedag. Indien u hierin niet slaagt, kunt u kiezen om de kledij thuis te laten leveren. Indien u hulp nodig heeft kunt u steeds de verantwoordelijke voor de kledij contacteren op jeugd@ritaberlaar.be.

Is de kledij van goede kwaliteit?

Wij hebben dit jaar gekozen voor een kledijpakket van nog betere kwaliteit als vorig jaar. Indien u in het uitzonderlijke geval toch problemen zou hebben, contacteer dan de verantwoordelijke.

Wat krijg ik voor het lidgeld?

Uw lidgeld is elementair om uw kind in de meest optimale en veilige omstandigheden aan sport te kunnen laten doen.

 • Wij zorgen ervoor dat er gemotiveerde trainers met kennis van zaken uw kind sportief begeleiden.
 • Wij voorzien een basis kledij pakket.
 • Wij financieren de accommodatie zodat uw kind zijn hobby veilig en comfortabel kan uitoefenen.
 • Wij investeren in materiaal van goede kwaliteit.