Familiedag 7/9/’19

FAMILIEDAG – 7 SEPTEMBER 2019

Op zaterdag 7 september – vanaf 15u – trappen we het nieuwe seizoen af met de derde editie van onze Familiedag. SK Rita Berlaar verwelkomt graag alle huidige en nieuwe leden, met familie en vrienden, die van het nieuwe seizoen mee een succes zullen maken. Tijdens de familiedag zullen er allerhande activiteiten georganiseerd worden voor onze jeugdspelers. Het nuttig zal aan het aangename gekoppeld worden met de verdeling van de kledij.

Leuke activiteiten

Het wordt een rijk gevulde namiddag waarin ook voor de kleinere kindjes animatie voorzien is. Zo hebben we een leuk springkasteel en kindergrime voorzien waar ze hun energie de vrije loop kunnen laten gaan.

De sportvelden in de Welvaartstraat werden uitgerust met een avontuurlijke geocach. Zo kunnen alle aanwezigen op een uitdagende manier de omgeving van de sportvelden verkennen. Natuurlijk moet men eerst een puzzel oplossen en een code decoderen om de exacte locaties te bekomen. Ideaal om met het hele gezin op zoek te gaan.

We gaan dit jaar ook op zoek naar de persoon met de beste traptechniek. Zowel spelers, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s kunnen hun geweldige traptechniek testen op onze speciaal ingerichte goalen. Voor de beste traptechniek is een mooie prijs voorzien.

Uiteraard mag onze grote familiebingo niet ontbreken. Dit jaar pakken we uit met spetterende prijzen. Zo kan je twee kinderfietsen en nog een andere mooie prijs winnen, het enige wat je moet doen is meedoen.

Afhalen of passen kledij

Zoals elk jaar wordt ook de kledij die besteld werd voor 15 juli, verdeeld op de familiedag. LET OP: Dit is de enige verdeeldag.

Zorg er daarom voor dat er zeker iemand aanwezig is om deze te komen afhalen. Indien je zelf belet bent, raden wij aan om familie of vrienden te mobiliseren.

De nieuwe leden die nog niet zeker zijn van hun maat kunnen tijdens de familiedag de kledij passen alvorens de bestelling te plaatsen via de website.

Lekkere frietjes

Ook dit jaar zullen er natuurlijk lekkere frietjes en hamburgers zijn om de honger te stillen.

Animatie

De familiedag wordt opgeluisterd met een optreden van een locale zanger die voor de nodige sfeer en ambiance zorgt.

Als afsluiter van de familiedag kan je om 20u genieten van een competitiewedstrijd van het eerste elftal van SK Rita Berlaar. Er kan dan nog bij een drankje worden bijgepraat over het komende seizoen.

Kosten nog moeite worden gespaard om iedereen een spetterende namiddag te bezorgen.

U komt toch ook?
Het jeugdbestuur.