Aansluiting

Procedure voor de aansluiting bij SK Rita Berlaar

De procedure om officieel aan te sluiten bij SK Rita Berlaar is vrij eenvoudig indien deze stap per stap wordt gevolgd. Hieronder worden de verschillende fases van de aansluiting weergegeven:

Een speler is gebeten door de voetbalmicro en wenst eens te proeven van het voetbalspel. Je bent bij SK Rita Berlaar op de goede plaats. Elke speler kan een maand kosteloos proberen. Tijdens deze proefperiode is het niet mogelijk om matchen te spelen, maar trainingen is geen probleem.

De speler wilt zich aansluiten, TOF! Spreek de trainer/delege van de ploeg aan of neem contact op met Lucien Maes. Vul het aansluitingsdocument in dat beschikbaar is op de website. Op die manier kunnen wij de gegevens verzamelen die nodig zijn voor de officiële aansluiting. Bezorg dit papier aan de GC – Jan Verbinnen. Je kan dit in het bakje steken in de kleedkamers met de melding GC.

Er wordt een officiële aansluiting aangemaakt. De ouders zullen een mail krijgen waar ze moeten akkoord gaan met de voorwaarden en klikken op de link. Daarna krijgen ze een verificatiecode die ze moeten ingeven. Op dat ogenblik is de inschrijving een feit.

U zult een mail krijgen van SK Rita Berlaar met de uitnodiging om het lidgeld te betalen en uw kledijpakket te bestellen. Dit kan zeer eenvoudig door in te loggen op de website met de gebruikersnaam en paswoord dat in de mail staat.

Klik op het aanwezige pakket en geef de maten van uw kind in voor de kledij. Daarna kunt u via uw winkelmandje uw lidgeld en eventueel extra kledij betalen en uw aansluiting is compleet.

Als u op tijd heeft besteld, kunt u de kledij kosteloos komen afhalen op de familiedag. Indien te laat, geen probleem: wij sturen het pakket met de post naar u thuis.

veelgestelde vragen

Mijn zoon/dochter wenst aan te sluiten bij de club wat moet ik doen?

Simpel. Surf naar de website en druk het aansluitingsformulier af. Vul de gegevens van uw zoon/dochter in en bezorg dit formulier aan de trainer/délégué. Hij zal het nodige doen en nadat u de mail van E-kickoff en de betaling van het lidgeld hebt gedaan, bent u aangesloten.

Mijn zoon/dochter wilt komen voetballen, maar is nog niet zeker. Wat moet ik doen?

Geen probleem. Kom gerust een maand gratis proberen. Daarna kunt u nog beslissen.

Ik heb het aansluitingsformulier afgegeven, wat nu?

U krijgt een officiële mail van E-kickoff waar u akkoord moet gaan met de voorwaarden en op de link moet klikken. Na het invoegen van verificatiecode is uw aansluiting bij de bond in orde.

U krijgt een tweede mail met de uitnodiging van de betaling van het lidgeld en de bestelling van de kledij. Nadat dit betaald is bent u lid van onze club.

Ik het de mail van E-kickoff niet gekregen, wat nu?

Er is waarschijnlijk iets mis gelopen. Contacteer jeugd@ritaberlaar.be. U zult begeleid worden bij het proces.

Ik heb wel een mail van E-kickoff gekregen maar geen uitnodiging voor de betaling van het lidgeld. Wat nu?

Check in eerste instantie uw spam. Indien het langer als een week duurt, contacteer jeugd@ritaberlaar.be.

Ik heb een mail gekregen voor de betaling van het lidgeld, maar het paswoord is niet geldig, wat nu?

Druk op de link wachtwoord vergeten. U zult een nieuw paswoord krijgen om in te loggen.